Promopaja Oy

"Olemme päätyneet käyttämään Pikaperintää, koska meille on pienenä yrityksenä tärkeää, että kassa pysyy kunnossa. Pikaperinnän avulla saamme tehokkaammin rahat laskuista, jotka ovat jääneet roikkumaan.

Jos maksuhäiriöitä tulee, niin ei parane jäädä odotteleman, vaan asiaan pitää tarttua heti. Pikaperinnässä sen voi tehdä kätevästi milloin vain. Se on helppoa ja vaivatonta yrittäjälle, juuri niin kuin pitääkin.

Pikaperinnän avulla voimme toimia nopeasti. Jos joku jättää laskunsa maksamatta, hän on usein velkaa moneen suuntaan. Se joka ensimmäisenä vaatii saataviaan, usein myös saa ne.

Pienen yrittäjän paras apu on hyvin toimiva perintäpalvelu.

Pikaperintä on nopeuttanut rahankiertoa. Soitamme edelleen asiakkaille ensin, mutta jos sovitut ajat eivät pidä, turvaudumme pikaperintään.

Sillä on suuri merkitys, että Pikaperintä.fi on Lindorffin tarjoama palvelu. Kun taustalla on kokenut ja luotettava peluri, niin voi luottaa siihen, että he kohtelevat asiakkaitani asiallisesti. Silloin tilapäisissä hankaluuksissa ollut asiakas on helpompi saada taas takaisin ostavaksi asiakkaaksi.

Ehdottomasti voin suositella Pikaperintää – ja itse asiassa olen niin tehnytkin."

Jussi Tapio Promopaja Oy

Promopaja Oy

Promopaja tarjoaa monipuolisia apuvälineitä markkinointiin. Pääasiassa tuotevalikoima koostuu yritystekstiileistä, liikelahjoista ja brändätyistä tuotteista.