Lännen Konepalvelu Oy

"Konepuolen vakioasiakkaamme ovat tunnollista porukkaa. Sen sijaan varaosamyynnissä tulee joskus vastaan viivästyksiä tai laiminlyöntejä, kun asiakas ei olekaan tuttu. Näiden vähemmän tunnollisten asiakkaiden kohdalla käytämme Pikaperintää. Jos yritämme itse hoitaa asioita näiden tiettyjen asiakkaiden kanssa, se ei tahdo onnistua. Kun asialle pannaan perintätoimisto, se saa vitkastelijat toimimaan.

Pikaperintää päädyin käyttämään, koska se vaikutti niin yksinkertaiselta. Kun laitoin ensimmäisen kerran aika monta laskua menemään sitä kautta, ne tulivat nopeasti hoidetuiksi. Se vakuutti, että tämä on oikea tie.

Käytämme Pikaperintää, koska se on vaivaton ja se tuntuu toimivan.

Vaikka laiminlyötyjä laskuja onkin vain tusinan verran vuodessa, niitä ei sovi jättää roikkumaan. Liikevaihdon kannalta niillä ei ehkä ole hirveän isoa merkitystä, mutta jokainen maksamatta jäänyt lasku vaikuttaa ikävällä tavalla suoraan tulokseen.

Onnistumisprosentti Lindorffin ja Pikaperinnän kanssa on ollut tosi iso. Vain yhdestä tai kahdesta laskusta on jäänyt rahat saamatta, ja niissäkin tapauksissa maksajan tilanne on ollut niin hankala, ettei toivoa enää olisi ollutkaan.

Pitää vielä mainita raportointi, joka toimii tosi hyvin. Lindorffilta tulee koko ajan tarkat tiedot, missä mennään ja mikä on tilanne. Ne osaavat selvästi hommansa."

Jarkko Turvanen Lännen Konepalvelu Oy

Lännen Konepalvelu Oy

Lännen Konepalvelu on lietolainen yritys, joka myy rakennus- ja maansiirtokoneita sekä niiden huoltopalveluita. Lisäksi se myy varaosia laskutusmyyntinä kaikkialle Suomeen.