Perintätoimisto hoitaa saatavien perinnän puolestasi

Koska tehokas ja nopea saatavien perintä vaatii ammattitaitoa, resursseja ja lainsäädännön tuntemusta, on velan perintä hyvä ulkoistaa asiantuntevalle perintätoimistolle.

Kun perintätoimisto hoitaa perinnän puolestasi, saat rahat nopeammin ja varmemmin tilillesi ja säästät samalla kustannuksissa. Voit periä saataviasi perintätoimiston kautta heti, kun saatava on erääntynyt.

Saatava katsotaan erääntyneeksi, kun

  • laskua ei ole maksettu sopimusehtojen mukaisena eräpäivänä tai
  • laissa säädettyyn eräpäivään mennessä.


Toimi näin

Pikaperinnän aloittaminen on todella helppoa. Lähetä erääntynyt lasku meille tavalla, joka sopii sinulle parhaiten. Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

1. Täytä NETTILOMAKE

Täytä pikaperintä.fi:n lomakkeelle toimeksiantajan, velallisen ja laskun tiedot ja lähetä ne meille. Lomakkeen täyttäminen selkeän opastuksen avulla on helppoa ja pikaperintä käynnistyy nopeasti ja mutkattomasti.

Aloita

2. Lähetä laskusta KUVA

Ellei sinulla ole jo laskua tiedostona, ota siitä kuva esim. kännykälläsi tai skannaa se. Lataa kuva tai tiedosto palveluumme pikaperintä.fi:ssä. Täytä myös puhelinumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Aloita

3. Lähetä tiedot SÄHKÖPOSTILLA

Tee toimeksianto sähköpostilla pikaperintä.fi:ssä. Täytä valmiiseen sähköpostipohjaan toimeksiantajan, velallisen ja laskun tiedot sekä lisää lasku liitetiedostona viestiin

Aloita

Näin jätät perintätoimeksiannon

Perintätoimeksiannon tekeminen perintätoimistolle on helppoa: täytä vain toimeksianto ja lähetä se meille! Tallennettuamme toimeksiannon järjestelmäämme lähtee maksukehotus velalliselle heti seuraavana arkipäivänä. Tarvittaessa perintää tehdään myös puhelimella ja tekstiviestillä.

Toimeksiannon vastaanottamisesta saat Lindorffilta erillisen vastaanottoilmoituksen. Pikaperintä kattaa kaikki perinnän vaiheet vapaaehtoisesta perinnästä oikeudelliseen perintään ja jälkiperintään. Pikaperinnässä maksat vain tuloksesta, ei kiinteistä kustannuksia tai aloitusmaksua.