Mitä on Pikaperintä?

Tehokas ja nopea saatavien perintä vaatii ammattitaitoa, resursseja ja lainsäädännön tuntemusta, ja sen takia velan perintä on hyvä ulkoistaa asiantuntevalle perintätoimistolle. Kun perintätoimisto hoitaa perinnän puolestasi, saat rahat nopeammin ja varmemmin tilillesi ja säästät samalla kustannuksissa.

Pikaperintä on Lowellin tuottama palvelu, joka on tarkoitettu yksittäisten laskujen perintään. Voit jättää saatavan perintään helposti ja nopeasti toimeksiantokohtaisella sopimuksella. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse tehdä kanssamme jatkuvaa palvelusopimusta, vaan voit käyttää palvelua yksittäisille laskuille tarpeesi mukaan. Pikaperinnässä ei ole aloitusmaksua eikä kiinteitä kustannuksia.

Tietosuoja

Käsittelemme ja tallennamme asiakasyritystemme yhteyshenkilöiden henkilötietoja palvelujemme tuottamisen yhteydessä. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lowell Suomi Oy. Käytämme tietoja asiakaspalveluun, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä palvelujen markkinointiin. Tietojen käsittelyn perusteena on perintään liittyvien lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen sekä Lindorffin ns. oikeutettujen etujen, kuten sovittujen palvelujen tuottaminen asiakkaalle. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Lisätietoja rekisteröityjen oikeuksista sekä henkilötietojen käsittelystä osoitteessa lowell.fi/tietosuoja.