Lomakkeen täyttäminen on keskeytetty

Tietoturvasyistä lomakkeen täyttö keskeytetään, mikäli täyttämiseen on kulunut yli 60 minuuttia. Voit aloittaa lomakkeen täyttämisen uudestaan alla olevasta painikkeesta.

Aloita Pikaperintä

Täytä erääntyneen laskun tiedot selkeälle pikaperintälomakkeelle. Sinun kannattaa ottaa esille tarvittavat dokumentit, kuten laskut tai vuokrasopimus, jotta täyttö sujuu helposti ja nopeasti. Tietoturvasyistä johtuen sinulla on max. 60 minuuttia aikaa täyttää lomake.

Voit aloittaa perinnän mikäli lasku on riidaton ja sitä ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja laskusta on lähetetty vähintään yksi maksumuistutus. Riidaton saatava tarkoittaa, että asiakas ei ole kiistänyt saatavaa eikä reklamoinut laskun summasta.

Aloita pikaperintätoimeksiannon tekeminen tästä:

Toimeksianto

Tervetuloa käyttämään Lowell Pikaperintää. Täytä huolellisesti kaikki pakolliset kohdat, jotta perintäprosessi käynnistyisi mahdollisimman nopeasti ja mutkattomasti.

Toimeksianto on

Toimeksiantaja

Valitse toimitko yrityksen puolesta vai yksityishenkilönä.

Toimeksiantaja

Velallinen

Täytä velallisen yksilöidyt tiedot. Mikäli velallinen on yritys, voit hakea yrityksen tietojan osoitteesta www.ytj.fi

Velallinen on

Lasku

Täytä laskun tiedot. Mikäli laskuja on useita, voit lisätä uuden laskurivin. Kaikki laskut tulee ilmoittaa eriteltyinä, ei yhteissummana.

Add new invoice Lisää uusi laskurivi Lisää, mikäli laskuja on useita

Rahanpesulain vaatimukset

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetun lain (444/2017) vaatimukset mm. asiakkaan tuntemiseen liittyen koskevat myös perintätoimiluvan haltijaa. Tämän vuoksi pyydämme teiltä seuraavat edellä mainitun lain edellyttämät tiedot.

Edustamisoikeuden peruste

Hyväksyntä

Täytä valtuuttajan tiedot mikäli sinulla ei ole nimenkirjoitusoikeutta.

Calendar
Syötä varmennuskoodi, jonka näet kentän oikeassa reunassa. Mikäli et saa koodista selvää, vaihda koodi klikkaamalla